Advertisement

Yılmaz Vural Fenerbahçe : Yılmaz Vural : 'Beni Fenerbahçe'ye bir getirin görün ... - Özellikle sosyal medya üzerinden fenerbahçe'nin başına teknik direktör olarak geçmesi istenen yılmaz vural bu konu ile ilgili olarak sayın aziz yıldırım hariç herkes ile bu konu hakkında konuşuyoruz dedi.

Yılmaz Vural Fenerbahçe : Yılmaz Vural : 'Beni Fenerbahçe'ye bir getirin görün ... - Özellikle sosyal medya üzerinden fenerbahçe'nin başına teknik direktör olarak geçmesi istenen yılmaz vural bu konu ile ilgili olarak sayın aziz yıldırım hariç herkes ile bu konu hakkında konuşuyoruz dedi.. Akhisarspor'u çalıştıran tecrübeli teknik adam yılmaz vural, radyospor'a çarpıcı açıklamalar yaptı. Lig ekiplerinden adana demirspor'da görev yapan ve şu an takım çalıştırmayan türk futbolunun renkli simalarından teknik direktör yılmaz vural, fenerbahçe'nin içinde bulunduğu kötü gidişatı yorumladı ve geleceğiyle alakalı tgrt'ye önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe kulübü bu sezon süper lig'de 21. Bundan sonra da her takımda bunu yazdıracağım dedi. Fenerbahçe'nin kötü bir takım olduğunu düşünmediğini söyleyen vural, i̇ki kalecisi de milli takım görmüş durumda.

Fenerbahçe'nin kötü bir takım olduğunu düşünmediğini söyleyen vural, i̇ki kalecisi de milli takım görmüş durumda. Akhisarspor teknik direktörü yılmaz vural'dan flaş fenerbahçe açıklaması. Yılmaz vural' ın daumdan bir eksiği olduğunu düşünmediğim için gerçekleşmesinde bir gariplik görmediğim durumdur 14 şubat 2013 bate borisov fenerbahçe maçı'nın 4. Haberler spor haberleri futbol haberleriyılmaz vural'dan fenerbahçe bombası! Lig ekiplerinden akhisarspor'un teknik direktörü yılmaz vural, fenerbahçe'nin ersun yanal ile yollarını ayırmasının ardından kendisini sarı lacivertli takıma yakıştıran bazı paylaşımlar gördüğünü ve hoşuna gittiğini belirtti.

Yılmaz Vural'dan Fenerbahçe itirafı! Kulübe yakın kişiler ...
Yılmaz Vural'dan Fenerbahçe itirafı! Kulübe yakın kişiler ... from iaaspr.tmgrup.com.tr
Akhisar belediyespor'un başında görev yapan yılmaz vural herkes neden fenerbahçe'ye gelmediğimi soruyor. Ligde oynamış, fenerbahçe olmuş önemli değil. Stoperleri, orta sahası, ön taraftaki oyuncuları… Türkiye'de birçok takımı çalıştıran yılmaz vural, uzun zamandır dillendirdiği fenerbahçe teknik direktörlüğü koltuğuna oturma isteğini bir kez daha yineledi. Fenerbahçe'de cocu'dan boşalan teknik direktör koltuğuna kimin oturacağı belirsizliğini korurken tecrübeli çalıştırıcı yılmaz vural'dan flaş bir açıklama geldi. Lig ekibi sivasspor'da profesyonel futbol kariyerine başladı. Adapazarı, sakarya) türk teknik direktör ve eski futbolcu. Fenerbahçe taraftarının sevgisi beni çok mutlu ediyor ama şuan konuşmak doğru olmaz.

Vural, fenerbahçe'ye aklı vermek haddimize değil ancak bu iş bu kadar zor değil.

Fenerbahçe taraftarının sevgisi beni çok mutlu ediyor ama şuan konuşmak doğru olmaz. Yılmaz vural, fenerbahçe'ye gönderdiği mesaj ile esprili kişiliğini bir kez daha gözler önüne sermiş oldu. Fenerbahçe'de cocu'dan boşalan teknik direktör koltuğuna kimin oturacağı belirsizliğini korurken tecrübeli çalıştırıcı yılmaz vural'dan flaş bir açıklama geldi. Akhisarspor teknik direktörü yılmaz vural'dan flaş fenerbahçe açıklaması. Büyük takım çalıştırma isteğini yıllardır dile getiren yılmaz vural, fenerbahçe'den teklif alırsam, onur duyarım. Phillip cocu'nun görevden alınmasıyla fenerbahçe teknik direktörlüğü için adı geçen yılmaz vural, galatasaray derbisi kötü gidişi bitirmek için bir şanstır dedi. Türk futbolunun en tecrübeli ve renkli teknik adamlarından olan yılmaz vural, tgrt'de yayınlanan maç başlıyor programına özel bir röportaj verdi. Haberler spor haberleri futbol haberleriyılmaz vural'dan fenerbahçe bombası! Lig ekiplerinden akhisarspor'un teknik direktörü yılmaz vural, fenerbahçe'nin ersun yanal ile yollarını ayırmasının ardından kendisini sarı lacivertli takıma yakıştıran bazı paylaşımlar gördüğünü ve hoşuna gittiğini belirtti. Teknik direktör yılmaz vural, herkesin kendisine neden fenerbahçe'ye gelmiyorsun? diye sorduğunu belirterek türkiye'yi bırak, dünyanın önemli antrenman kurslarını bitirdim. Özellikle sosyal medya üzerinden fenerbahçe'nin başına teknik direktör olarak geçmesi istenen yılmaz vural bu konu ile ilgili olarak sayın aziz yıldırım hariç herkes ile bu konu hakkında konuşuyoruz dedi. Haftada 37 puan toplayarak zirvede yer alan beşiktaş'ın 10 puan gerisinden bulunuyor. Vural, herkesin kendisine neden fenerbahçe'ye gelmiyorsun? diye sorduğunu belirterek türkiye'yi bırak, dünyanın önemli antrenman kurslarını bitirdim.

Bundan sonra da her takımda bunu yazdıracağım dedi. Yılmaz vural' ın daumdan bir eksiği olduğunu düşünmediğim için gerçekleşmesinde bir gariplik görmediğim durumdur 14 şubat 2013 bate borisov fenerbahçe maçı'nın 4. Teknik direktör arayışlarını sürdüren fenerbahçe'nin yılmaz vural'a teklif yaptığı ancak deneyimli teknik adamın teklifi reddettiği öğrenildi. Gitsin başkasını denesin ifadesini kullandı. Türkiye kupası finali oynuyorduk, 1991 yılında.

Tuncay Şanlı ve Yılmaz Vural'dan Fenerbahçe açıklaması ...
Tuncay Şanlı ve Yılmaz Vural'dan Fenerbahçe açıklaması ... from foto.sondakika.com
1991 yılında fenerbahçe'nin kapısından döndüğünü anlatan yılmaz vural, fenerbahçe başka bir şey aslında. Bundan sonra da her takımda bunu yazdıracağım dedi. Türk futbolunun en renkli teknik direktörlerinden biri olan ve adı fenerbahçe ile anılan deneyimli çalıştırıcı yılmaz vural özel açıklamalar yaptı. Dakikasında kırmızı kart yemesinin ardından teknik direktörümüz yılmaz vural olsaydı keşke demekten alamıyor insan kendini. Yılmaz vural benim resmi olarak fenerbahçe yönetiminden almış olduğum bir teklif yok. Hedefi olsun, başarabileceğimiz bir ortam olsun gider çalışırız. Gitsin başkasını denesin ifadesini kullandı. Rahmetli murat aşık'ın fenerbahçe başkanı olduğu dönem trabzonspor'da görev alıyordum.

Yılmaz vural'ın verdiği fenerbahçe mesajı stüdyoyu kahkahaya boğdu.

Bundan sonra da her takımda bunu yazdıracağım dedi. Fenerbahçe kulübü bu sezon süper lig'de 21. Adapazarı, sakarya) türk teknik direktör ve eski futbolcu. Vural, fenerbahçe'ye aklı vermek haddimize değil ancak bu iş bu kadar zor değil. Erzurumspor, frey ile görüştük diyorsa doğrudur. Vural, herkesin kendisine neden fenerbahçe'ye gelmiyorsun? diye sorduğunu belirterek türkiye'yi bırak, dünyanın önemli antrenman kurslarını bitirdim. Yılmaz vural benim resmi olarak fenerbahçe yönetiminden almış olduğum bir teklif yok. Sağ bek, sol bek milli takımda. 03 mart 2020 salı 16:48. Akhisar belediyespor'un başında görev yapan yılmaz vural herkes neden fenerbahçe'ye gelmediğimi soruyor. Orda olsam çok katkım olur onlara. Spor toto 1'inci lig'de sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan adana demirspor, hakan kutlu'dan boşalan teknik direktörlük görevine yılmaz vural'ı getirdi. Türk futbolunun en tecrübeli ve renkli teknik adamlarından olan yılmaz vural, tgrt'de yayınlanan maç başlıyor programına özel bir röportaj verdi.

Vural, i̇ddia ediyorum yılmaz vural'ı getirmemekle hata yapıyorlar. Ligde oynamış, fenerbahçe olmuş önemli değil. Vural, i̇ddia ediyorum yılmaz vural'ı getirmemekle hata yapıyorlar. Teknik direktör yılmaz vural, herkesin kendisine neden fenerbahçe'ye gelmiyorsun? diye sorduğunu belirterek türkiye'yi bırak, dünyanın önemli antrenman kurslarını bitirdim. Akhisarspor teknik direktörü yılmaz vural'dan flaş fenerbahçe açıklaması.

Yılmaz Vural'dan ilginç Fenerbahçe sözleri! - Spor Haberleri
Yılmaz Vural'dan ilginç Fenerbahçe sözleri! - Spor Haberleri from iasbh.tmgrup.com.tr
Lig ekibi sivasspor'da profesyonel futbol kariyerine başladı. Fenerbahçe taraftarının sevgisi beni çok mutlu ediyor ama şuan konuşmak doğru olmaz. Türkiye'de birçok takımı çalıştıran yılmaz vural, uzun zamandır dillendirdiği fenerbahçe teknik direktörlüğü koltuğuna oturma isteğini bir kez daha yineledi. Özellikle sosyal medya üzerinden fenerbahçe'nin başına teknik direktör olarak geçmesi istenen yılmaz vural bu konu ile ilgili olarak sayın aziz yıldırım hariç herkes ile bu konu hakkında konuşuyoruz dedi. Fenerbahçe'de cocu'dan boşalan teknik direktör koltuğuna kimin oturacağı belirsizliğini korurken tecrübeli çalıştırıcı yılmaz vural'dan flaş bir açıklama geldi. Haftada 37 puan toplayarak zirvede yer alan beşiktaş'ın 10 puan gerisinden bulunuyor. Erzurumspor, frey ile görüştük diyorsa doğrudur. Akhisarspor teknik direktörü yılmaz vural'dan flaş fenerbahçe açıklaması.

Haftada 37 puan toplayarak zirvede yer alan beşiktaş'ın 10 puan gerisinden bulunuyor.

Yılmaz vural benim resmi olarak fenerbahçe yönetiminden almış olduğum bir teklif yok. Dakikasında kırmızı kart yemesinin ardından teknik direktörümüz yılmaz vural olsaydı keşke demekten alamıyor insan kendini. 1991 yılında fenerbahçe'nin kapısından döndüğünü anlatan yılmaz vural, fenerbahçe başka bir şey aslında. Asistanaliz'in konuğu olduğu espor yayınında, akhisarspor'un son durumu ve fenerbahçe iddiaları hakkında soruları yanıtlayan yılmaz vural ise 20 mart'tan bu yana tesislerde olduklarını söyleyerek, ben zaten buradaydım. Deneyimli teknik direktör yılmaz vural, radyospor'un sorularını yanıtladı. Yıllardır fenerbahçe'yi çalıştırmak istediğini söyleyen yılmaz vural, canlı yayında bu arzusunu yineledi. Lig ekibi sivasspor'da profesyonel futbol kariyerine başladı. Fenerbahçe'ye aklı vermek bizim haddimize değil, ancak bu iş bu kadar zor değil. Hedefi olsun, başarabileceğimiz bir ortam olsun gider çalışırız. Vural, i̇ddia ediyorum yılmaz vural'ı getirmemekle hata yapıyorlar. Lig ekiplerinden akhisarspor'un teknik direktörü yılmaz vural, fenerbahçe'nin ersun yanal ile yollarını ayırmasının ardından kendisini sarı lacivertli takıma yakıştıran bazı paylaşımlar gördüğünü ve hoşuna gittiğini belirtti. Bundan sonra da her takımda bunu yazdıracağım dedi. Orda olsam çok katkım olur onlara.

Asistanaliz'in konuğu olduğu espor yayınında, akhisarspor'un son durumu ve fenerbahçe iddiaları hakkında soruları yanıtlayan yılmaz vural ise 20 mart'tan bu yana tesislerde olduklarını söyleyerek, ben zaten buradaydım yılmaz vural. 1991 yılında fenerbahçe'nin kapısından döndüğünü anlatan yılmaz vural, fenerbahçe başka bir şey aslında.

Posting Komentar

0 Komentar